%
Jablečné Balsamico Velvet_1

Jablečné Balsamico Velvet

Přírodní jablečný ocet zrající v dřevěných sudech

Když se jablka v létě vybarví a dostatečně dozrají, je načase, aby Pödör začal vyrábět lahodný jablečný balzamikový ocet. Zraje v dřevěných sudech a připravuje se výhradně z nejlepších jablek. Je to něco velmi zvláštního. Sladká a kyselá chuť jemně kvašených jablek je takový malý ráj pro chuťové pohárky. Kvalita je přísně kontrolována.

Balzamikový ocet Pödör je nutné dobře uzavírat a skladovat na tmavém a suchém místě, poté si jej můžete užívat téměř neomezeně. Lehký kal na dně lahve je znakem kvality - před použitím protřepejte nefiltrovaný ovocný ocet a vychutnejte si intenzivní nezaměnitelnou chuť.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.620 Kč / l
162 Kč
-5% 162 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
154 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.020 Kč / l
255 Kč
-5% 255 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
242 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 808 Kč / l
404 Kč
-5% 404 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
384 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Jablečný ocet a koncentrát jablečné šťávy

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota425kJ /102kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy25g

Cukry23g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ


Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ JABLEČNÉHO BALSAMICO OCTU

Pravděpodobně nejoblíbenější balzamikový ocet v restauracích. Skvěle se hodí k olejům Pödör. Chuťová kombinace jablečného octa s dýňovým olejem, konopným, řepkovým nebo makovým olejem je úžasná. Podáváme se zelenými listovými saláty a tato směs je skutečnou pochoutkou pro naše chuťové buňky. Jablečný balzamikový ocet dodá mnoha pokrmům exkluzivní nádech a během chvilky zjemní polévky a masové nebo zeleninové pokrmy. Náš tip: Přidejte pár kapek jablečného balzamikového octa do minerální vody, ovocných šťáv nebo alkoholických nápojů, jako je sekt. Nádherně osvěžující chuť potěší vás i vaše hosty.