%
Jablečný ocet_1

Jablečný ocet

Ovocná osvěžující síla jablek

Existuje mnoho důvodů, proč byste od nynějška měli začít používat jablečný ocet častěji. Například kvašení jablečného octa Pödör v přírodních dřevěných sudech. Nebo že ocet je fermentován výhradně z vybraných čerstvých jablek. O letitých zkušenostech ani nemluvě...

Spíše byste však měli věřit přirozené síle a chuti jablečného octa. Protože Columbus měl vždy na palubě pár sudů jablečného octa pro kurděje na své Santa Marii.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.130 Kč / l
113 Kč
-10% 113 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
102 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 532 Kč / l
133 Kč
-10% 133 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
120 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 352 Kč / l
176 Kč
-10% 176 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
158 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 224 Kč / l
561 Kč
-10% 561 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
505 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

POUŽITÍ JABLEČNÉHO OCTA

Jablečný ocet Pödör je ovocným, pikantním společníkem do všech druhů salátů, zejména však do salátů ze zelených listů. Jeho intenzivní chuť obzvláště dobře ladí s vůní dýňových semínek nebo řepkového oleje. Kromě salátu má jablečný ocet četná další použití: Například k dochucení polévek a dušených pokrmů nebo ke konzervaci zeleniny.

Pokud vaříte s jablečným octem, můžete s ním ušetřit i hodně soli. Jednoduše při vaření místo soli dochuťte octem.

SLOŽENÍ

Jablečný ocet

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Rakousko

POZITIVNÍ ÚČINKY JABLEČNÉHO OCTA

Odkud účinky jablečného octa na zdraví a krásu pocházejí, nebylo dosud vědecky prokázáno. Výzkum si láme hlavu nad tím, proč je jablečný ocet pro lidské tělo tak dobrý.

Četné přísady z čerstvého jablka jsou také obsaženy v jablečném octu. Například vitamíny A, B1, B2 a B6. Koktejl z těchto vitamínů posiluje imunitní systém, pokožku a metabolismus.

Kyselina octová je charakteristická pro jablečný ocet. Tato zdravá kyselina stimuluje trávení tím, že pomáhá rozkládat tuky a sacharidy.

Pokud pravidelně pijete ocet, můžete se vyvarovat pocitu plnosti nebo překyselení. Metabolismus přeměňuje kyselinu octovou na oxid uhličitý a vodu. Z jablečného octa zůstávají pouze minerály, které působí zásaditě.