Bio Cukr z kokosových květů
Exotická prémiová sladkost s příjemnou vůní vanilky, sladu a karamelu
Cukr z kokosových květů se pracně extrahuje z nektaru květních pupenů kokosové palmy vařením. Indonéští farmáři vyrábějí tuto specialitu tradiční ruční prací a zajišťují tak sobě i svým rodinám trvalý a pravidelný příjem.
Náš nerafinovaný bio cukr z kokosových květů je čistě přírodní produkt, má sladkou, lehce karamelovou chuť a lze jej dávkovat stejně jako klasický cukr. Je velmi vhodný do kávy, čaje, dezertů, pečiva, koktejlů a dalších sladkých jídel. Cukr z kokosových květů díky své konzistenci velmi rychle taje a je ideální pro karamelizaci.
Cukr z kokosových květů má údajně nízký glykemický index (hodnota GI) 35, což je asi polovina cukru třtinového. Nízká hodnota GI nezpůsobuje náhlé a krátkodobé zvýšení hladiny krevního cukru, ale je pomalu a nepřetržitě vstřebávána krví. To prospívá i rostoucímu počtu diabetiků, protože se výrazně snižují silné výkyvy krevního cukru.
Na rozdíl od třtinového cukru obsahuje bio cukr z kokosových květů řadu minerálů, stopových prvků a antioxidantů. Tak si dnes sladíte!
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.