%
Sladký třešňový ocet_1

Sladký třešňový ocet

Temné svádění z lahve

Co se stane, když spojíte ty nejlepší suroviny, nejmodernější technologii zpracování a letité zkušenosti? Produkt, který chutná nesrovnatelně! Nejlepším příkladem je třešňový ocet Pödör. Na první pohled je jeho vínová barva přesvědčivá, díky čemuž očekáváte skvělé věci. Vůně a chuť vás však přesvědčí už 100%! Jeho jemná, sladce nakyslá chuť připomíná kypré ovoce. S kyselostí kolem pěti procent je poměr mezi ovocem a kyselinou obzvláště dobře vyvážený.

U třešňového octa z Pödöru se třešně ručně sklízejí. Přesně po dosažení zralosti se plody dále zpracovávají. Výsledek: chuť, která je přesvědčivá v celém rozsahu - a 100% přirozená. V Pödöru čisté ovoce nepotřebuje žádná aromata ani konzervanty. Díky progresivní technologii skladování a průběžným kontrolám vzniká v Pödöru jedinečný zážitek z octa.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.630 Kč / l
163 Kč
-5% 163 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
155 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.024 Kč / l
256 Kč
-5% 256 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
243 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 810 Kč / l
405 Kč
-5% 405 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
385 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Třešňový ocet

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ TŘEŠŇOVÉHO OCTA

Jeho tmavá barva a charakteristická ovocná vůně již dávají tušit, k čemu je třešňový ocet vhodný: Zejména tmavé omáčky lze zjemnit špetkou ušlechtilého octa Pödör. Třešňový ocet je vhodný i pro marinování. Maso, které bylo několik hodin marinováno v ovocném octě, je na konci nádherně drobivé a aromatické.

Ocet vyrobený ze zralých třešní chutná skvěle s listovými saláty - čím tmavší, tím lepší! Mezi tmavé listové saláty patří radicchio, dubový listový salát, rukola nebo lollo rosso. Zvláštním zážitkem je vydatný zimní salát s kozím sýrem přelitý višňovým octem. Překvapte sebe nebo své hosty tímto skvělým chodem.