%
Bio Jablečné balsamico_1

Bio Jablečné balsamico

Ovocná klasika všech dob vyrobená z toho nejlepšího z jablek

Když jsou jablka v létě stále barevnější a ulpívají na stromech, je čas, aby Pödör začal vyrábět lahodný jablečný balzamikový ocet. Zrající v dřevěných sudech a připravovaný výhradně z těch nejlepších a ovocných jablek je něčím velmi výjimečným. Sladkokyselá chuť jemně fermentovaných jablek je jako kompozice pro chuťové buňky. Spolehněte se na 100 procent přísně kontrolovanou kvalitu a na dlouholeté zkušenosti společnosti Pödör.

Balzamikový ocet Pödör skladujte nejlépe na vzduchotěsném a tmavém místě. Za těchto okolností si ho lze užívat téměř neomezeně. Věta na dně láhve je známkou kvality – nefiltrovaný ovocný ocet před použitím protřepejte a vychutnejte si intenzivní nezaměnitelnou chuť.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 2.120 Kč / l
212 Kč
-5% 212 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
201 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.520 Kč / l
380 Kč
-5% 380 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
361 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.272 Kč / l
636 Kč
-5% 636 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
604 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Bio jablečný ocet, bio koncentrát jablečné šťávy a bio med.

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota854kJ /201kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy46g

Cukry41g

Bílkoviny<0,5g

Sůl<0,03g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Německo

Certifikáty

BIO produkty od PÖDÖR byly certifikovány podle přísných kritérií. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na tento odkaz.

POUŽITÍ BIO JABLEČNÉHO BALSAMICA

Asi nejoblíbenější balzamikový ocet v restauracích, skvěle se hodí k olejům Pödör. Chuťová kombinace jablečného octa s dýňovým olejem, konopným, řepkovým nebo makovým olejem je báječná. Tato směs, podávaná se zelenými listovými saláty, je opravdovým požitkem pro naše mlsné jazýčky. Jablečný ocet balsamico dodává mnoha pokrmům exkluzivní nádech a během chvilky zjemní polévky, masové nebo zeleninové pokrmy. Náš tip: Přidejte pár kapek jablečného balzamikového octa do minerální vody, ovocných šťáv nebo alkoholických nápojů jako je sekt.Úžasně osvěžující chuť potěší vás i vaše hosty.