5% TRVALÁ SLEVA ZA ODBĚR NEWSLETTERU navíc ke všem slevám, i na akční produkty.
Bílý pepř se získává z plně zralých plodů oranžové až načervenalé papriky.
Vnější obal a dužnina z bobulí pepře se odstraní namáčením čerstvě sklizených bobulí pepře zabalených v pytlových pytlích po dobu asi 8 až 10 dnů, ideálně v pomalu tekoucí vodě.
Dužnina se odděluje od jádra a lze ji odstranit mechanicky. Béžové jádro pepře se pak suší na slunci a dále se bělí. To se později dostalo na trh jako bílý pepř.
Bílý pepř je méně aromatický než pepř černý, ale velmi pálivý, a proto by se měl používat střídmě.
Produkty značky Pödör jsou vyráběny výhradně ze 100% přírodních, prvotřídních surovin, které jsou pečlivě čištěny.
Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.