Bio Rajčatový ocet
Bio ocet z jablka lásky
Rajčata, přivezená do Evropy španělskými dobyvateli již dávno, patří bezesporu mezi oblíbenou zeleninu Evropanů. Po staletích šlechtění existuje více než 2500 různých odrůd. V Rakousku se rajče říká „rajče“ nebo s láskou „jablko lásky“. Pödör používá pouze čerstvá a na slunci vyzrálá rajčata pro svůj chutný rajčatový ocet, takže každá kapka má kvalitu, kterou od Pödör očekáváte. Aromatický rajčatový ocet je fermentován z čerstvé rajčatové šťávy a zraje v dřevěných sudech. 100% přírodní, pod přísnými kvalitativními předpisy a bez umělých přísad.
Rajčata jsou opravdové vitamínové bomby a stejně tak rajčatový ocet. V octu zůstávají zachovány vitamíny, minerály a stopové prvky. Vitamin C, který je v rajčatech hojně zastoupen, se tak do těla vstřebá s octem. A to je dobře, protože vitamín C je důležitý antioxidant, který zachycuje volné radikály v krvi, mozku a tělních buňkách a činí je neškodnými. Při vstřebávání vitamínu C dochází také k vývoji jaterních enzymů, které podporují přirozenou detoxikaci organismu.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.