Zelený pepř - celý
Náš zelený pepř pochází z hornatého, hustě zalesněného vnitrozemí Malabarského pobřeží ve státě Kerala v jihozápadní Indii. Tato oblast je obecně považována za domov pepře. Zde ji pěstují malé farmářské komunity, sbírá se ručně před dozráním od začátku listopadu do poloviny ledna a suší se šetrně. Zelený pepř se v regionu vyrábí teprve od konce 20. století a obvykle se nabízí ve slaném nálevu nebo octu. Ty však falšují jemnou chuť zeleného pepře.
Náš zelený pepř má svěží vůni a příjemnou kořenitost. Čerstvě mletý zelený pepř okoření vepřové, kuřecí, mořské plody, ryby nebo telecí maso. Ve skutečné francouzské pepřové omáčce je to nutnost. Vyzkoušejte čerstvé jahody jemně ochucené mletým zeleným pepřem nebo zralým mangem – opravdu mimořádný chuťový zážitek.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.