
Hořčice s jablečným balsamicem
Pikantní chuť pro milovníky ovoce
Pokud hledáte ovocnou a zároveň příjemně pikantní hořčici, našli jste ji s jablečnou balzamikovou hořčicí Pödör. A to z dobrého důvodu: Pödör používá pro svou hořčici jen ty nejlepší přísady. Pro vás to znamená: vynikající ovocná chuť jablek, nejkvalitnější hořčičná semínka a nejlepší hrozny pro balzamikový ocet. Během výrobního procesu se z toho všeho stává jedinečná symbióza sladkosti jablek, kyselosti balzamikového octa a příjemné pikantnosti hořčičných semínek.
Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
POUŽITÍ HOŘČICE S JABLEČNÝM BALSAMICEM
Pokud byste měli popsat chuť jablečné balzamikové hořčice, určitě by to nebylo těžké. Sladkost jablek a pikantnost hořčičných semínek tvoří nádhernou symbiózu, kterou zákazníci Pödöru tolik oceňují. Jablečná balzamiková omáčka chutná stejně lahodně s grilovaným masem a uzeninami, jako s vydatnou domácí kuchyní. V kombinaci s oleji a octy Pödör budou vaše salátové dresinky a omáčky rozhodně kulinářským vrcholem příští grilovací párty. Jsme si tím zcela jisti! Tip: Jablečnou balzamikovou omáčku podávejte s bohatým sýrovým talířem. Brie, parmezán nebo Gorgonzola získají velmi zvláštní chuťovou nuanci v doprovodu sladké a ovocné hořčice.
SLOŽENÍ
Pitná voda, jablečný balzamikový ocet (25%), hořčičná semínka, sůl, cukr a koření.
NUTRIČNÍ HODNOTY
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota478kJ /114kcal
Tuky6,8g
Nasycené mastné kyseliny0,1g
Sacharidy14g
Cukry2g
Bílkoviny5g
Sůl4,1g
Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu!
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temnu při teplotě + 10 ° C až + 25 ° C.
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 4 měsíců.
Tekutinu lze znovu vmíchat.
Země původu: Rakousko
POZITIVNÍ ÚČINKY HOŘČICE S JABLEČNÝM BALSAMICEM
Mnoho zdravých účinných látek obsažených v jablkách je obsaženo také v jablečné balzamikové hořčici. Například vitamíny A, B1, B2. Tato směs vitamínů posiluje náš imunitní systém, naši pokožku a náš metabolismus.
Hořčičné oleje ve zpracovaných hořčičných semínkách zabraňují množení bakterií a virů. Díky nim dokáže imunitní systém lépe bojovat s nachlazením.
Mírná pikantnost hořčičných olejů navíc stimuluje trávení a podporuje střeva. Tělo tak snáze zpracovává tučná jídla.
- Mariendistelöl-Dressing - cs
- Pödör Cäsar Salat de luxe - cs
- Salat mit Joghurt, Sonnenblumenöl und Leindotteröl - cs
- Leindotter-Mariendistelöl Dressing - cs
- Tomatensalat mit Büffelmozzarella, Leindotter- und Mariendistelöl - cs
- Klassischer bayerischer Kartoffelsalat mit Pödör Kürbiskernöl - cs
- Hausgemachte Mayonnaise mit Pödör Kürbiskernöl - cs
- Kartoffelsalat mit hausgemachter Kürbiskernöl-Mayonnaise - cs
- Hausgemachte Mayonnaise aus Pödör Sesamöl - cs
- Winterlicher Pödör Lachssalat mit Pödör Bio Hanföl und Pödör Apfelbalsamico - cs
- Pödör Bio Hanföl und Pödör Apfelbalsamico Dressing - cs
- Pödör Emmentaler Salat mit Pödör Rapsöl und Pödör Apfelbalsamico - cs
- Pödör Rapsöl und Pödör Apfelbalsamico Dressing - cs