%
Hořčice s jablečným balsamicem_1

Hořčice s jablečným balsamicem

Pikantní chuť pro milovníky ovoce

Pokud hledáte ovocnou a zároveň příjemně pikantní hořčici, našli jste ji s jablečnou balzamikovou hořčicí Pödör. A to z dobrého důvodu: Pödör používá pro svou hořčici jen ty nejlepší přísady. Pro vás to znamená: vynikající ovocná chuť jablek, nejkvalitnější hořčičná semínka a nejlepší hrozny pro balzamikový ocet. Během výrobního procesu se z toho všeho stává jedinečná symbióza sladkosti jablek, kyselosti balzamikového octa a příjemné pikantnosti hořčičných semínek.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Velikost:
Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.215 Kč / kg
158 Kč
-5% 158 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
150 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

POUŽITÍ HOŘČICE S JABLEČNÝM BALSAMICEM

Pokud byste měli popsat chuť jablečné balzamikové hořčice, určitě by to nebylo těžké. Sladkost jablek a pikantnost hořčičných semínek tvoří nádhernou symbiózu, kterou zákazníci Pödöru tolik oceňují. Jablečná balzamiková omáčka chutná stejně lahodně s grilovaným masem a uzeninami, jako s vydatnou domácí kuchyní. V kombinaci s oleji a octy Pödör budou vaše salátové dresinky a omáčky rozhodně kulinářským vrcholem příští grilovací párty. Jsme si tím zcela jisti! Tip: Jablečnou balzamikovou omáčku podávejte s bohatým sýrovým talířem. Brie, parmezán nebo Gorgonzola získají velmi zvláštní chuťovou nuanci v doprovodu sladké a ovocné hořčice.
 

SLOŽENÍ

Pitná voda, jablečný balzamikový ocet (25%), hořčičná semínka, sůl, cukr a koření.

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota478kJ /114kcal

Tuky6,8g

Nasycené mastné kyseliny0,1g

Sacharidy14g

Cukry2g

Bílkoviny5g

Sůl4,1g

Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu!

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v temnu při teplotě + 10 ° C až + 25 ° C.

Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 4 měsíců.

Tekutinu lze znovu vmíchat.

Země původu: Rakousko

POZITIVNÍ ÚČINKY HOŘČICE S JABLEČNÝM BALSAMICEM

Mnoho zdravých účinných látek obsažených v jablkách je obsaženo také v jablečné balzamikové hořčici. Například vitamíny A, B1, B2. Tato směs vitamínů posiluje náš imunitní systém, naši pokožku a náš metabolismus.

Hořčičné oleje ve zpracovaných hořčičných semínkách zabraňují množení bakterií a virů. Díky nim dokáže imunitní systém lépe bojovat s nachlazením.

Mírná pikantnost hořčičných olejů navíc stimuluje trávení a podporuje střeva. Tělo tak snáze zpracovává tučná jídla.