%
Malinový ocet_1

Malinový ocet

Barevný společník na salát

Kypré, sytě červené plody dělají z malinového octa jeden z nejoblíbenějších octů z Pödöru. Chuť je mimořádná: jedinečně svěží a tak ovocná, že doslova cítíte maliny. Kvalitní ocet vděčí za svou intenzivní chuť vysokým nárokům společnosti Pödör na suroviny, výrobu a skladování. K dalšímu zpracování se vybírá pouze šťáva ze zralých malin.

Ocet je 100% přírodní a zraje v přírodních dřevěných sudech. Bez jakýchkoliv přísad, bez jakékoli chemie. Čistá příroda je motto! Usazenina v kvalitních lahvích je známkou kvality. Nefiltrovaný ovocný ocet obsahuje to nejlepší z bobulí, takže konečný produkt je 100% přírodní.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.670 Kč / l
167 Kč
-5% 167 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
159 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.064 Kč / l
266 Kč
-5% 266 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
253 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 846 Kč / l
423 Kč
-5% 423 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
402 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Malinový ocet

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ MALINOVÉHO OCTA

Pikantní sladkost malinového octa promění klasický salát v kulinářské umělecké dílo! Malinový ocet se skvěle hodí do salátů ze zelených listů, zejména v kombinaci s jemným olejem z vlašských, lískových nebo hroznových jader. Malinový ocet chutná nejen ve vydatných salátech. Ovocný salát z bobulí, jablek, hroznů, meruněk a švestek získá tajemný tón s bobulovým octem.

Malinový ocet je zasvěceným tipem pro profesionální i amatérské kuchaře, pokud jde o vaření. Jeho ovocná kyselost dává omáčkám k pečeni, zvěřině nebo pokrmům z červeného masa výraznou chuť. Nebo můžete dobrý kus masa marinovat v malinovém octě, aby bylo jemné a aromatické.

Zvláštní druh chuťového zážitku můžete vytvořit s nápoji, které jsou rafinované malinovým octem. Jednoduše přidejte panáka octa do džusů, vychlazeného čaje nebo minerální vody a máte ovocný nealkoholický nápoj. Tip: Překvapte své hosty variací na slavný aperitiv Kir Royal. S nádechem malinového octa úspěšný začátek večeře!