%
Bio muškátový oříšek mletý_1
Bio muškátový oříšek mletý_2
$termekdata->getNev().

Bio muškátový oříšek mletý

Stále zelený muškátový strom může dosáhnout výšky přes 12 m a první plody podobné meruňkám nese sedm až osm let po výsadbě. Jeho semeno, muškátový oříšek, a jeho obal semen, "maces", se používají jako koření. Obě koření chutnají charakteristicky pikantně a mají nezaměnitelnou vůni.

Muškátové oříšky přivezli do Evropy Portugalci a později nizozemští kolonialisté na počátku 16. století. Dnes by aromatický muškátový oříšek neměl chybět v žádné kuchyni.

Náš muškátový oříšek je výjimečně kvalitní bio produkt, který je bohatý na chutě a dodává pokrmům teplý, pikantní, sladko-hořký a pepřový charakter.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 4.167 Kč / kg
125 Kč
-5% 125 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
119 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 2.688 Kč / kg
215 Kč
-5% 215 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
204 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 2.271 Kč / kg
318 Kč
-5% 318 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
302 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

POUŽITÍ
Tradičně se přidává špetka muškátového oříšku do bramborové kaše, květáku a světlých omáček. Ale kořeněným práškem lze zjemnit i polévky a dušená jídla, zeleninu, karbanátky, vepřovou pečeni, telecí a drůbeží ragú.

TIP

Použijte jen špetku, neboť je velmi intenzivní a přebyl by chuť celého jídla.

Muškátový oříšek by měl být vždy přidán na konci vaření, protože není odolný vůči teplu.

SLOŽENÍ

Bio Muškátový oříšek

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota2206kJ/527kcal

Tuky36,3 g

Sacharidy45 g

Bílkoviny5,8 g

Sůl0g

Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu!

SKLADOVÁNÍ
Skladujte na chladném a suchém místě chráněném před světlem.


Země původu: Srí Lanka

Certifikáty

BIO produkty od PÖDÖR byly certifikovány podle přísných kritérií. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na tento odkaz.