
Bio Olej z makadamových ořechů za studena lisovaný
Královna mezi ořechy z Austrálie
Makadamový ořech, původem z Austrálie, je jedním z nejlepších ořechů na světě. Ořech si zachovává svou intenzivní chuť ve stejnojmenném oleji, který je oblíbený v gurmánské kuchyni i mezi fajnšmekry. Zlatavě žlutý olej s oříškovou vůní promění misku v kulinářský zážitek.
Tento olej vyrábí společnost Pödör v propracovaném lisovacím procesu a bez přísad - samozřejmě každý den čerstvý! Tím se zachová intenzivní chuť a všechny zdravé přísady.
Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
POUŽITÍ MAKADAMOVÉHO OLEJE ZA STUDENA LISOVANÉHO
Řada oceněných kuchařů po celém světě je fanouškem oleje z makadamových ořechů. Není divu, protože s máslovou chutí ořechů dává šmrnc jak sladkému, tak slanému. Používá se jako přísada do listových salátů a také k úpravě zeleninových pokrmů, polévek a omáček.
Kromě kuchařů se kosmetičky spoléhají také na olej z makadamových ořechů. Protože se dá snadno a rychle roztírat, což z něj činí ideální základ pro masážní a ošetřující oleje
.
SLOŽENÍ
100 % Olej z bio makadamových ořechů
NUTRIČNÍ HODNOTY
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota3693kJ /898kcal
Tuky99,6g
Nasycené mastné kyseliny10g
Mononenasycené mastné kyseliny63g
Polynenasycené mastné kyseliny27g
Sacharidy0g
Cukry0g
Bílkoviny0g
Sůl0g
Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu!
OMEGA MASTNÉ KYSELINY
SKLADOVÁNÍ
Neotevřené, skladované na chladném a suchém místě chráněném před slunečním zářením po dobu 14-18 měsíců. Přesné datum minimální trvanlivosti je uvedeno na lahvičce.
Po otevření by měl být spotřebován do 3–4 měsíců, aby nedošlo ke ztrátě cenných přísad.
Nefiltrovaný olej - před použitím protřepejte!
Země původu: Rakousko
Certifikáty
BIO produkty od PÖDÖR byly certifikovány podle přísných kritérií. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na tento odkaz.
POZITIVNÍ ÚČINKY MAKADAMOVÉHO OLEJE
Vysoký podíl nenasycených mastných kyselin dělá z makadamiového oleje zdravého společníka v kuchyni.
- Kirsch-Milchshake mit Macadamianussöl - cs
- Grüner Smoothie mit Pödör Bio Hanf- und Macadamianussöl - cs
- Pödör Hähnchenbrustsalat mit Pödör Macadamianussöl und Pödör Aprikosenessig - cs
- Pödör Macadamianussöl und Pödör Aprikosenessig Dressing - cs
- Erbeercreme-Suppe mit Rhabarber und Macadamianussöl - cs
- Birnensmoothie mit Macadamiaöl - cs
- Brownies mit Erdmandelmehl - cs
- Orangenzabaione mit Macadamianussöl - cs
- Lauwarmen Spargelsalat mit Tomaten - cs