%
Červené vinné balsamico_1

Červené vinné balsamico

Skvělá volba pro každodenní použití

Tmavě červený balzamikový ocet s čistou, harmonickou vůní, dokonalou kyselinkou a dokonalou rovnováhou sladkých a kyselých tónů.

Speciální odrůda hroznů, speciální technologie a tradiční původ jej činí tak výjimečným.
(Kyselost: 5%)

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.480 Kč / l
148 Kč
-5% 148 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
141 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 876 Kč / l
219 Kč
-5% 219 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
208 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 674 Kč / l
337 Kč
-5% 337 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
320 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Ocet z červeného vína, zahuštěný hroznový mošt.

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota926kJ /217kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy49,1g

Cukry49,1g

Bílkoviny0,6g

Sůl0,04g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně.
Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Itálie

POUŽITÍ BALSAMICA Z ČERVENÉHO VÍNA

Balzamikový ocet lze v kuchyni využít mnoha způsoby, proto byste si měli vybrat správný přípravek podle zamýšleného použití. Tradičně se balzamikové octy rozlišují podle tloušťky a intenzity chuti. Řídký balzamikový ocet je vhodný pro každodenní použití - do salátů, dušené nebo syrové zeleniny, k dochucení polévek a omáček. Intenzivnější balzamikový ocet zjemní předkrmy, pečeně, grilovaná jídla a ryby.

Nejdůležitější rada: řiďte se vlastní chutí, klidně zkoušejte nové recepty a kombinace, abyste si rozšířili chuťové obzory.

Skvěle ladí s listovými saláty, ale vyzkoušejte také s intenzivními oleji, jako je olej z vlašských, lískových, hroznových nebo meruňkových jader kombinovaných pro přípravu dresinků. Vyzkoušejte náš recept na salátový dresink!

Hodí se k dušené i syrové zelenině, k dochucení polévek a dušených pokrmů a k dochucení dipů a omáček (zejména hnědých omáček).

Vynikající k pečeni, zvěřině a k marinování masa s bylinkami.