Ocet z Černého Rybízu
Probuzené ovoce ve formě octa
Hledání něčeho mimořádného vás jistě přivedlo k Pödöru a octu z černého rybízu. Můžeme vám říci jednu věc: už nemusíte hledat, protože jste našli zlato mezi ovocnými octy Pödör. V lahvích Pödör končí jen ty nejjemnější černé rybízy, známé také jako cassis.
Zrání rybízového octa probíhá v dřevěných sudech, ve kterých se průběžně kontroluje obsah kyslíku a teplota. Výroba octa byla vždy řemeslem, které vyžaduje hodně trpělivosti a zkušeností. Protože to je jediný způsob, jak absorbovat vynikající chuť octa. Kapka po kapce obsahuje čistou přírodu bez aromat a konzervantů.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.