%
Ocet z Černého Rybízu_1

Ocet z Černého Rybízu

Probuzené ovoce ve formě octa

Hledání něčeho mimořádného vás jistě přivedlo k Pödöru a octu z černého rybízu. Můžeme vám říci jednu věc: už nemusíte hledat, protože jste našli zlato mezi ovocnými octy Pödör. V lahvích Pödör končí jen ty nejjemnější černé rybízy, známé také jako cassis. 

Zrání rybízového octa probíhá v dřevěných sudech, ve kterých se průběžně kontroluje obsah kyslíku a teplota. Výroba octa byla vždy řemeslem, které vyžaduje hodně trpělivosti a zkušeností. Protože to je jediný způsob, jak absorbovat vynikající chuť octa. Kapka po kapce obsahuje čistou přírodu bez aromat a konzervantů.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.680 Kč / l
168 Kč
-5% 168 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
160 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.080 Kč / l
270 Kč
-5% 270 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
257 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 864 Kč / l
432 Kč
-5% 432 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
410 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Ocet z černého rybízu

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ OCTA Z ČERNÉHO RYBÍZU

Ušlechtilá kapka v tmavě červených šatech: ocet z černého rybízu očaruje oči, nos i chuťové pohárky. V rybízovém octu se snoubí vůně různých ovocných kyselin, které mu dodávají nesrovnatelně ovocnou chuť. Zvláště pozoruhodná je jeho mírná kyselost, která potěší citlivé labužníky. Rybízový ocet je v létě potěšením s čerstvými listovými saláty a skvěle ladí s hroznovým semínkem nebo lískovým olejem. Když už mluvíme o létě: přidejte do ovocných čajů, džusů nebo minerální vody kapku bobulového octa a vychlaďte - tip na uhasení žízně pro horké dny! Gurmáni používají ocet z černého rybízu v tmavých omáčkách k pokrmům ze zvěřiny nebo červenému masu. Báseň pro pečenou zvěřinu, koroptev, zajíce a bažanta! Pokud chcete trochu experimentovat, přidejte ocet z černého rybízu do ovocného salátu, panna cotty nebo vanilkové zmrzliny.