Bio Tonka cukr


Fascinující fazole tonka jsou nyní mnohem víc než jen zasvěcený tip pro přátele smyslných, exotických jídel.
Vzhledem k tomu, že fazole tonka se kvůli neuvěřitelně intenzivnímu aroma nedávkují tak snadno, dávalo smysl kombinovat je s tím nejlepším třtinovým cukrem v ideálním poměru.
Použití
Fazole tonka se skvěle hodí do dezertů, jako je soufflé, parfait, rýžový nákyp, pečivo nebo fantastické crème brûlée.
Vůně vanilky, mandlí a marcipánu slibují opravdovou chuťovou explozi.
Vyzkoušejte cukr tonka Pödör v horkých nápojích nebo dezertech, dolaďte šlehačku nebo přidejte špetku cukru tonka do rajčatové omáčky. Použití a zpracování tonka fazolí nebylo nikdy jednodušší.
Mimochodem cukr tonka je také skutečnou alternativou vanilkového cukru.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
OBLÍBENÉ NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ