%
Švestkový ocet_1

Švestkový ocet

Ocet intenzivní chuti

Dlouholeté zkušenosti společnosti Pödör s výrobou octa jsou obzvláště přínosné, pokud jde o švestkový ocet. Protože potřebujete cit pro správnou dobu sklizně, abyste zachytili plnou chuť. To je také tajemství švestkového octa Pödör: nejintenzivnější chuť produkují pouze švestky sklizené na vrcholu zralosti. Bez přídavku chemických konzervantů nebo aromat.

Dalším znakem kvality je řízené kvašení, které je u švestkového octa o to důležitější. Během dvou fermentačních procesů je neustále sledována teplota a přívod kyslíku, aby bakterie mohly optimálně fungovat.

Švestkový ocet pak dále zraje v dřevěných sudech, až se k vám nakonec dostane v lahvích.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.700 Kč / l
170 Kč
-5% 170 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
162 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.096 Kč / l
274 Kč
-5% 274 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
260 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 876 Kč / l
438 Kč
-5% 438 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
416 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

POUŽITÍ ŠVESTKOVÉHO OCTA

Jeho tmavá barva již naznačuje elegantní charakter švestkového octa. Tento ovocný ocet je plný, intenzivně ovocný a s jasnými tóny švestky. Přináší rozmanitost do každodenního vaření. Znalci používají švestkový ocet k marinování syrových ryb a masa, aby bylo lahodné, jemné a drobivé. V omáčkách pro drůbež, jako je krůta, kachna nebo husa, ocet z podzimního ovoce dodá tu pravou tečku. Kuchaři, kteří mají chuť experimentovat, ocení sladkost švestkového octa a trochu jím pokapou zmrzlinu, koláče nebo měkké sýry.

 

SLOŽENÍ

Švestkový ocet

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ 

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POZITIVNÍ ÚČINKY ŠVESTKOVÉHO OCTA

Ve švestkovém octu existuje mnoho zdravých přísad, díky nimž je ovoce tak cenné. Vitamíny, minerály a stopové prvky jsou pro vaše tělo přínosné. Kyselina octová je však složkou, která se není přímo ve zralém ovoci, ale vzniká fermentačním procesem. Čistí zevnitř, působí antibakteriálně a neutralizuje hodnotu pH v organismu.