Švestkový ocet
Ocet intenzivní chuti
Dlouholeté zkušenosti společnosti Pödör s výrobou octa jsou obzvláště přínosné, pokud jde o švestkový ocet. Protože potřebujete cit pro správnou dobu sklizně, abyste zachytili plnou chuť. To je také tajemství švestkového octa Pödör: nejintenzivnější chuť produkují pouze švestky sklizené na vrcholu zralosti. Bez přídavku chemických konzervantů nebo aromat.
Dalším znakem kvality je řízené kvašení, které je u švestkového octa o to důležitější. Během dvou fermentačních procesů je neustále sledována teplota a přívod kyslíku, aby bakterie mohly optimálně fungovat.
Švestkový ocet pak dále zraje v dřevěných sudech, až se k vám nakonec dostane v lahvích.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.