%
Ocet z bílého vína_1

Ocet z bílého vína

Hroznový ocet pro každého

Díky dlouholetým zkušenostem s výrobou octa, z pouze vysoce kvalitních surovin a zrání v dřevěných sudech je ocet z bílého vína Pödör tak jedinečné chuti. Díky své velké odbornosti je pro Pödör snadné zachytit ovocnou chuť nejlepších hroznů v láhvi a učinit ji trvanlivou. Zcela bez umělých konzervantů a aromat a zaručeně nejvyšší kvality. Na rozdíl od svého velkého bratra, octa z červeného vína, který umocňuje aroma ostatních přísad, ocet z bílého vína nechá vyniknout chuti i vůním.

Než se chutný bílý vinný ocet od Pödöru plní do lahví a prodává, zraje v dřevěných sudech. Typické a vyvážené aroma lahodných, ovocných hroznů se skutečně rozvine pouze během období zrání. Než lahodný bílý vinný ocet konečně vstoupí do lahví, je zbaven přirozené suspendované hmoty a paliva filtračním procesem. Následná pasterizace zajišťuje mimořádně dlouhou trvanlivost při skladování ve tmě.

 

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.180 Kč / l
118 Kč
-5% 118 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
112 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 580 Kč / l
145 Kč
-5% 145 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
138 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 396 Kč / l
198 Kč
-5% 198 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
188 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Ocet z bílého vína, antioxidanty, disiřičitan draselný

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota82kJ /20kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy2g

Cukry1g

Bílkoviny0,2g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ OCTU Z BÍLÉHO VÍNA

Ne příliš sladké a ne příliš kyselé - bílý vinný ocet z vysoce kvalitních bílých hroznů od Pödöru přesvědčí příjemně kořeněnou chutí. Opravdu nechává vyniknout chutě ostatních přísad, a proto se skvěle hodí do jemných salátů nebo na marinování jemné zeleniny, jako je avokádo.

 

Dokonce i v počátcích byl bílý vinný ocet kvůli své kyselosti často používán jako přírodní konzervant. Nakrájenou zeleninu lze konzervovat v octě z bílého vína a bez problémů skladovat na chladném místě a mít příjemně lehké a kyselé aroma. Bílý vinný ocet Pödör se skvěle hodí k jemnému olivovému oleji. Náš tip: Do marinády na příští sváteční pečeně vmíchejte trochu bílého vinného octa a nechte přes noc louhovat v lednici. Ocet z bílého vína dodá masu další chuť a zjemní ho.