Muscovado Cukr tmavý
Tmavé barevné nuance a skvělá vůně
Muscovado tmavý: Je přírodní, nerafinovaný celotřtinový cukr čokoládové barvy s vysokým obsahem melasy. Melasa vzniká vařením cukrové šťávy a mícháním, dokud nevznikne viskózní hmota. Poté se melasa znovu zahřívá, dokud se zbývající voda neodpaří. To dává cukru jeho velmi jemnou, hrudkovitou a vlhkou konzistenci
Mimořádné aromatické tóny, spektrum sahá od karamelu přes slad až po karamel, dělají z této cukrové speciality zvláštní chuťový zážitek. Cukr Muscovado se dobře hodí ke slazení kávy, cappuccina, latte nebo espressa a harmonicky je doplňuje. Ideální je ale také na pečení, slazení marinád, tmavých omáček, chutney a všech druhů teplých nápojů.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.