%
Bio Bílé vinné balsamico_1

Bio Bílé vinné balsamico

Intenzivnější balzamikový ocet zjemní předkrmy, pečeně, grilovaná jídla a ryby
Bílý balzamikový ocet s čistou, harmonickou vůní, dokonalou kyselinkou a dokonalou rovnováhou sladkých a kyselých tónů.

Speciální odrůda hroznů, přírodní kvašení a tradiční původ jej činí tak výjimečným.
(Kyselost: 5%)

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.570 Kč / l
157 Kč
-5% 157 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
149 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 964 Kč / l
241 Kč
-5% 241 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
229 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 754 Kč / l
377 Kč
-5% 377 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
358 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Bio bílý vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt z ekologického zemědělství.

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota926kJ /217kcal

Tuky0g

Cholesterin0g

Natrium0g

Sacharidy49,3g

Cukry49,3g

Bílkoviny0,6g

Ballaststoffe0g

Sůl0,01g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně.
Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Itálie

Certifikáty

BIO produkty od PÖDÖR byly certifikovány podle přísných kritérií. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na tento odkaz.

POUŽITÍ BALSAMICA Z BIO BÍLÉHO VÍNA

Balzamikový ocet lze v kuchyni využít mnoha způsoby, proto byste si měli vybrat správný přípravek podle zamýšleného použití. Tradičně se balzamikové octy rozlišují podle hustoty a intenzity chuti. Řídký balzamikový ocet je vhodný pro každodenní použití - do salátů, dušené nebo syrové zeleniny, k dochucení polévek a omáček.

Skvělá volba pro každodenní použití. Skvěle se hodí do listových salátů, ale vyzkoušejte jej také s intenzivními oleji, jako je Pödör slunečnicový, meruňkový, piniový nebo pistáciový na přípravu dresinků. Vyzkoušejte náš recept na salátový dresink!

Vynikající k dušené i syrové zelenině, k dochucení polévek, dušeného masa a omáček a k marinování masa a ryb.