
Pivní Ocet
Octový zážitek pro milovníky piva
Ocet je jednou z nejstarších potravin, které člověk zná. Pivo není téměř nijak podřadné, protože historie pivovarského umění sahá také hodně do minulosti. Není divu, že obě esence spolu vstupují do aromatické symbiózy. Pivní ocet Pödör zaujme intenzivní chutí, která vzniká pouze při kvašení s tmavým pivem. Na rozdíl od octa vyrobeného ze světlého piva chutná pivní ocet intenzivněji - ale je chutný i pro nepijáky.
Ocet vždy hrál hlavní roli ve zdraví. Stal se nepostradatelnou součástí účinných domácích prostředků. Říká se, že ocet, zředěný vodou jako pitnou kúru, stimuluje produkci žaludeční šťávy a pomáhá trávení. Pokud jde o krásu, kondicionér s octem je elixírem pro matné, nevýrazné vlasy. Kyselina octová stáhne šupiny vlasů k sobě a znovu se přichytí. Výsledek: nádherná hlava. Kyselina octová je také velmi účinná na suchou, šupinatou pokožku hlavy, protože vyrovnává pH pokožky.
Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
SLOŽENÍ
Pivní ocet (voda, pšeničný slad, chmel)
NUTRIČNÍ HODNOTY
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota51kJ /12kcal
Tuky0g
Nasycené mastné kyseliny0g
Sacharidy3g
Cukry3g
Bílkoviny0g
Sůl0g
SKLADOVÁNÍ
Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.
Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!
Země původu: Rakousko
POUŽITÍ PIVNÍHO OCTA
Příjemně chmelové, sladové a vydatné zároveň: tak lze popsat chuť pivních octů. Jeho jemně nasládlý charakter nejlépe chutná s dýňovým olejem s čerstvými saláty. Vynalézaví kuchaři jako tajnou přísadu rádi používají pivní ocet k úpravě omáček ke zvěřině a tmavému masu. Pokud máte rádi tyto chutě, je pivní ocet správnou volbou. Bramborové pokrmy, fazole, čočkové guláše nebo vývar to jistí dochucením pivního octa od Pödöru!
- Mariendistelöl-Dressing - cs
- Salat von geräuchertem Fischfilet mit Pödör Zweigelt Traubenkernöl und Pödör Bieressig - cs
- Zwiebelsuppe mit Pödör Rapsöl, Pödör Bieressig und Pödör Walnussöl - cs
- Bulgur mit Mangold, Pödör Bio Sesamöl und Pödör Bieressig - cs
- Auberginencreme - cs
- Bieressig-Senf - cs
- Eiercreme mit Leinöl - cs
- Omega-3-Mayonnaise mit Walnuss- und Leindotteröl - cs
- Linsencremesuppe mit Bieressig und Erdnussöl - cs
- Creme aus gebackenem Knoblauch - cs
- Sandwich mit Hüttenkäse und Traubenkernöl - cs
- Frühlingshafter Radieschen-Salat mit Joghurt - cs
- Detox-Fenchelcremesuppe - cs