%
Pivní Ocet_1

Pivní Ocet

Octový zážitek pro milovníky piva

Ocet je jednou z nejstarších potravin, které člověk zná. Pivo není téměř nijak podřadné, protože historie pivovarského umění sahá také hodně do minulosti. Není divu, že obě esence spolu vstupují do aromatické symbiózy. Pivní ocet Pödör zaujme intenzivní chutí, která vzniká pouze při kvašení s tmavým pivem. Na rozdíl od octa vyrobeného ze světlého piva chutná pivní ocet intenzivněji - ale je chutný i pro nepijáky.

Ocet vždy hrál hlavní roli ve zdraví. Stal se nepostradatelnou součástí účinných domácích prostředků. Říká se, že ocet, zředěný vodou jako pitnou kúru, stimuluje produkci žaludeční šťávy a pomáhá trávení. Pokud jde o krásu, kondicionér s octem je elixírem pro matné, nevýrazné vlasy. Kyselina octová stáhne šupiny vlasů k sobě a znovu se přichytí. Výsledek: nádherná hlava. Kyselina octová je také velmi účinná na suchou, šupinatou pokožku hlavy, protože vyrovnává pH pokožky.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.640 Kč / l
164 Kč
-5% 164 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
156 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 1.040 Kč / l
260 Kč
-5% 260 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
247 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 826 Kč / l
413 Kč
-5% 413 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
392 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Pivní ocet (voda, pšeničný slad, chmel)

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou nižší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ PIVNÍHO OCTA

Příjemně chmelové, sladové a vydatné zároveň: tak lze popsat chuť pivních octů. Jeho jemně nasládlý charakter nejlépe chutná s dýňovým olejem s čerstvými saláty. Vynalézaví kuchaři jako tajnou přísadu rádi používají pivní ocet k úpravě omáček ke zvěřině a tmavému masu. Pokud máte rádi tyto chutě, je pivní ocet správnou volbou. Bramborové pokrmy, fazole, čočkové guláše nebo vývar to jistí dochucením pivního octa od Pödöru!