Ostružinový ocet
Výjimečný bobulový ocet
Už jen jeho neobyčejná fialová barva dělá z ostružinového octa klenot ve vaší kuchyni. Gurmánská láska prochází žaludkem, jak známo, a tak Pödör zajistí, že každá kapka octa splní vaše vysoká očekávání. Ostružinový ocet vyrobený z čerstvých bobulí chutná intenzivně ovocně a dává představu o tom, kolik kyprých plodů obsahuje. Ostružinový ocet se vyrábí pouze z těch nejlepších bobulí, které se pečlivě sklízejí a vyrábí se z nich šťáva. Při dvou fermentačních procesech se nejprve vyrobí alkohol, který se následně přemění na kyselinu. V Pödöru se tak děje za přísných kvalitativních předpisů ve vysoce kvalitních dřevěných sudech.
Ovocné octy jsou obzvláště bohaté na živiny, protože v octu jsou také přítomny četné vitamíny, minerály a stopové prvky z ovoce. Provitamin A je obzvláště bohatý v ostružinách, který se v těle přeměňuje na vitamín A. Dostatek vitaminu A je nezbytný pro zdravé oči. Dalšími vitamíny v ostružinách jsou vitamíny C, E a skupina B, které posilují imunitní systém. Přestože jsou vitamíny obsaženy v nižší koncentraci než v čerstvém ovoci, kyselina octová doplňuje aktivní komplex s antibakteriálním účinkem.
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.