%
Ostružinový ocet_1

Ostružinový ocet

Výjimečný bobulový ocet

Už jen jeho neobyčejná fialová barva dělá z ostružinového octa klenot ve vaší kuchyni. Gurmánská láska prochází žaludkem, jak známo, a tak Pödör zajistí, že každá kapka octa splní vaše vysoká očekávání. Ostružinový ocet vyrobený z čerstvých bobulí chutná intenzivně ovocně a dává představu o tom, kolik kyprých plodů obsahuje. Ostružinový ocet se vyrábí pouze z těch nejlepších bobulí, které se pečlivě sklízejí a vyrábí se z nich šťáva. Při dvou fermentačních procesech se nejprve vyrobí alkohol, který se následně přemění na kyselinu. V Pödöru se tak děje za přísných kvalitativních předpisů ve vysoce kvalitních dřevěných sudech.

Ovocné octy jsou obzvláště bohaté na živiny, protože v octu jsou také přítomny četné vitamíny, minerály a stopové prvky z ovoce. Provitamin A je obzvláště bohatý v ostružinách, který se v těle přeměňuje na vitamín A. Dostatek vitaminu A je nezbytný pro zdravé oči. Dalšími vitamíny v ostružinách jsou vitamíny C, E a skupina B, které posilují imunitní systém. Přestože jsou vitamíny obsaženy v nižší koncentraci než v čerstvém ovoci, kyselina octová doplňuje aktivní komplex s antibakteriálním účinkem.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1.540 Kč / l
154 Kč
-5% 154 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
146 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 936 Kč / l
234 Kč
-5% 234 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
222 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 728 Kč / l
364 Kč
-5% 364 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
346 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

SLOŽENÍ

Ostružinový ocet

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy3g

Cukry3g

Bílkoviny0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ OSTRUŽINOVÉHO OCTA

Silné bobule a nápadná barva, ostružinový ocet vynikne v mnoha pokrmech. Ocet dokonale zachycuje svěžest bobulí, a proto se doporučuje zejména do letních salátů. Ovocná kyselost harmonizuje s různými oleji, včetně oleje z dýňových semínek, vlašských ořechů, piniových oříšků, lískových oříšků a pistáciových semínek. Gurmáni rádi marinují maso ostružinovým octem, aby bylo maso před pečením měkké. Červené maso a zvěřina se k tomuto typu úpravy výborně hodí. Ale ostružinový ocet není jen vydatný! Sladký ocet se skvěle hodí k ovocným dezertům, jako jsou krémy nebo ovocné saláty.