
Pivní balsamico
Chuťový zážitek pro milovníky piva
Hustá konzistence a intenzivní chuť balzamikového octa jsou prostě nezaměnitelné. Ve spojení s kvalitním tmavým pivem je pivní balzamikový ocet Pödör opravdovým hitem sortimentu. Pivní balzamikový ocet přesvědčí svým nakyslým, štiplavým aromatem vášnivé milovníky piva i nepijáky piva. Na 100% přírodní a nefiltrovaný pivní balzamikový ocet se používá jen to nejlepší tmavé pivo. Chuť se tak rozvine ještě intenzivněji a jedinečněji.
Balzamikový ocet je speciální forma octa, a proto má mnoho pozitivních výhod. Ocet se k dezinfekci používá již od pradávna. Ocet by měl navíc stimulovat trávení a být skutečným všeumělem, pokud jde o zdravou kuchyni. Jeho složky, jako jsou minerály a vitamíny, mají pozitivní vliv na naše zdraví a jsou proto mimořádně chutnou variantou zdravé výživy.
Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
SLOŽENÍ
Bílý pivní ocet (37%) (voda, pšeničný slad, chmel), sladový ocet (voda, ječný slad), sladový extrakt a řepný sirup, sacharóza, javorový sirup, fruktóza
NUTRIČNÍ HODNOTY
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota796kJ /187kcal
Tuky0g
Nasycené mastné kyseliny0g
Sacharidy42g
Cukry32g
Bílkoviny1,6g
Sůl<0,03g
SKLADOVÁNÍ
Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.
Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!
Země původu: Německo
POUŽITÍ PIVNÍHO BALSAMICA
Chmelový, sladový a přitom nesmírně ušlechtilý: tak by se dala nejlépe popsat chuť pivního balzamikového octa. Pivní balzamikový ocet promění vaši spíž v malou pokladnici. Pivní balsamico je skutečným vrcholem vydatné kuchyně. Ať už jde o saláty, polévky nebo omáčky – s pár kapkami dostane každé jídlo, které vykouzlíte, jedinečnou chuť. Vneste do své kuchyně závan čerstvého vzduchu a při smažení potřete uzeniny a masné výrobky pivním balsamicovým octem. To mu dodává nejen zvláštní chuť, ale také vykouzlí lahodnou kůrku.
Vyzkoušejte pivní balsamicový ocet v kombinaci s nejjemnějším olejem z hroznových jader Pödör Zweigelt nebo konopným olejem - výsledná harmonie je překvapivě intenzivní.
- Pödör Cäsar Salat de luxe - cs
- Garten-Rettich mit Bieressig-Vinaigrette - cs
- Honig-Senf Hähnchen mit Erdnussölmayonnaise - cs
- Linsencreme mit Bierbalsamico - cs
- Meerrettichsoße mit Hanföl - cs
- Thunfischsalat mit Mais und Mayonnaise - cs
- Mariendistelöl-Dressing - cs
- Salat von geräuchertem Fischfilet mit Pödör Zweigelt Traubenkernöl und Pödör Bieressig - cs
- Zwiebelsuppe mit Pödör Rapsöl, Pödör Bieressig und Pödör Walnussöl - cs
- Bulgur mit Mangold, Pödör Bio Sesamöl und Pödör Bieressig - cs
- Auberginencreme - cs
- Bieressig-Senf - cs
- Eiercreme mit Leinöl - cs