STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Pochierter Kabeljau mit Gremolata - cs

Ohne Weizen
Ohne Ei
Ohne Milch
Ohne Soja
Ohne Mais
Su Vössing
15 Min.
55

Zubereitung

01

Von Petersilie und Dill 2 Stängel zur Seite legen, die restlichen Kräuter fein hacken, mit den Kapern in eine Schüssel geben und etwas Abrieb von der Zitrone dazu geben. Den Granatapfel halbieren und mit einem Löffel die Kerne herausklopfen.

02

Den Fisch halbieren, leicht salzen und in einen flachen Topf mit 150 g Wasser, 3 Scheiben Zitrone, Schalotte und 2 Stängeln Petersilie und Dill geben. Den Topf erhitzen bis die Flüssigkeit köchelt, den Deckel aufsetzen und auf kleiner Hitze 12-14 Minuten ziehen lassen.

03

Die Granatapfelkerne mit dem Aceto Balsamico und Olivenöl zu den Kräutern geben, gut vermengen und mit Meersalz würzen. Den Fisch aus dem Topf nehmen, auf einem Küchenpapier abtropfen lassen und mit Gremolata, Schalotte und frischer Zitrone anrichten.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
60 g
Olive oil extra virgin - cs
400 g
frischen Kabeljau, Mittelstück ohne Haut
1 Stück
Bio Zitrone
2 ganze
Schalotten
schälen und vierteln
100 g
Petersilie
50 g
Dill
1 Stück
Granatapfel
1.5 EL
Kapern

Diät

Ohne Weizen Ohne Ei Ohne Milch Ohne Soja Ohne Mais

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.