STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Carbonara mit Pödör Pinienkernöl und Lachs - cs

Ohne Soja
Zuckerfrei
30 Min.
79

Zubereitung

01

Das Ei und die Sahne in eine Schüssel geben, salzen, pfeffern und den Knoblauch hineinreiben.

02

Danach 50 Gramm Parmesan (oder Grana Padano) hineinreiben.

03

Vier Esslöffel Pinienkernöl dazugeben.

04

Wasser in einem Topf zum Kochen bringen, salzen und danach die Tagliatelle dazugeben. Al dente kochen.

05

Das Lachsfilet in Streifen schneiden. Einen Esslöffel Rapsöl in einer Pfanne erhitzen und auf kleiner Hitze von beiden Seiten kurz anbraten. Den Fisch aus der Pfanne nehmen und auf einem Teller beiseite stellen.

06

Unterdessen die Pinienkerne in einer trockenen Pfanne rösten und auf einem Teller abkühlen lassen.

07

Die Spinatblätter zu den fertigen Nudeln geben, vermischen, die zuvor hergestellte Soße darübergeben und vermengen.

08

Zum Servieren den Lachs und restlichen Parmesan darüber geben und zuletzt mit den gerösteten Pinienkernen bestreuen.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
1 EL
Pinienkerne - natur - cz
1 Stück
Ei(er)
1 Zehe(n)
Knoblauch
200 ml
Sahne
70 g
Parmesankäse
250 g
Tagliatelle
150 g
Lachsfilet
50 g
Spinat

Diät

Ohne Soja Zuckerfrei

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.