STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Pödör Pinienkernöl- und Leinölsoße mit Garnelen - cs

Glutenfrei
Ohne Weizen
Ohne Soja
Ohne Mais
Zuckerfrei
20 Min.
29

Zubereitung

01

Die Zutaten sollten bei der Zubereitung Zimmertemperatur haben. Das Eigelb in ein hohes Gefäß geben, salzen, pfeffern und mit 1 Zehe geriebenem Knoblauch, 1 Teelöffel Aprikosenessig und 1 Teelöffel Haselnusssenf verrühren.

02

Das Leinöl und das Pinienkernöl in einem Messbecher zusammengießen. Die Öle zuerst tropfenweise und dann laufend unter ständigem Rühren zur Soße geben, bis eine dickflüssige Masse entsteht.

03

Zuletzt die feingehackte Zitronenmelisse, die Chili und 2 Esslöffel Naturjoghurt dazugeben. Noch einmal verrühren. Die fertige Soße noch am selben Tag verzehren.

04

Die tiefgekühlten Garnelen auftauen, dann mit kaltem Wasser abspülen und in heißem Salzwasser ca. 2-3 Minuten blanchieren. Das Wasser abgießen.

05

Die Garnelen in einer Pfanne mit einen Esslöffel Rapsöl bei mittlerer Hitze 2-3 Minuten braten. Mit der Pinienkern- und Leinölsoße servieren.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
1 TL
Lískooříšková Hořčice
250 g
Garnelen
1 Stück
Eigelb
1 Zehe(n)
Knoblauch
2 EL
Naturjoghurt
1 EL
Zitronenmelisse

Diät

Glutenfrei Ohne Weizen Ohne Soja Ohne Mais Zuckerfrei

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.