STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Mit Camembert gefüllte Pilze an mariniertem Zwiebelsalat - cs

Hier ein weiteres Rezept, das mit wenigen Zutaten auskommt und ein fantastisches Ergebnis verspricht. Das Geheimnis liegt im Öl und im Balsamicoessig und wird im Rezept verraten.

Vegetarisch
Ohne Ei
Ohne Soja
Ohne Mais
30 Min.
54

Zubereitung

01

Die roten Zwiebeln schälen und in dünne Scheiben schneiden.

02

Den Himbeerbalsamico mit Puderzucker und zwei Prisen Salz in eine Schüssel geben. Ein paar Sekunden warten, bis das Salz aufgelöst ist.

03

Dann das Wasser, fein gehackten Schnittlauch und die Zwiebelscheiben dazu geben. Mindesten eine halbe Stunde im Kühlschrank ruhen lassen.

04

Die Pilzköpfe putzen, jeweils ein Stück Camembert hineingeben, pfeffern und mit grob gehackten Walnüssen bestreuen. Auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen und im auf 180 Grad vorgeheizten Ofen 15 Minuten backen, bis der Käse beginnt braun zu werden.

Tipp:

Die heißen Pilze mit ein paar Tropfen Walnussöl beträufeln und mit dem gut gekühlten Zwiebelsalat und Baguette servieren.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
1 EL
Bio Walnuss - natur - cz
2 EL
Malinové Balsamico oder
16 Stück
Champignons
150 g
Camembert
120 g
rote Zwiebel(n)
1 EL
Schnittlauch
2 Prise
1 Prise
0.5 Kaffeelöffel
Puderzucker
100 ml
Wasser

Diät

Vegetarisch Ohne Ei Ohne Soja Ohne Mais

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.