STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Marinierter Kabeljau auf Oregano-Baguette - cs

Gäste im Anmarsch? Soll es dann etwas Besonderes sein, aber es ist keine Zeit zum Kochen? Unser marinierter Kabeljau auf Oregano Baguette ist nicht nur ein schnell zubereiteter Snack, sondern auch traumhaft lecker.

15 Min.
29

Zubereitung

01

Den Kabeljau trockentupfen und in Streifen schneiden.

02

Den Aprikosenessig mit etwas Salz in ein kleineres verschließbares Glas geben. Warten, bis das Salz aufgelöst ist.

03

Dann 3 EL Chiaöl und Pfeffer dazu geben. Das Glas verschließen und gründlich schütteln, damit die Zutaten emulgieren.

04

Das Baguette in Scheiben schneiden, auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen und goldbraun rösten. Wenn diese fertig sind, mit Knoblauch einreiben.

05

Zuletzt das restlichen Chiaöl mit Oregano vermischen und die Baguettes damit dünn bestreichen.

06

Vor dem Servieren die Marinade über den Fisch geben und 10-15 Minuten stehen lassen. In dieser Zeit garen die Fischstreifen, d.h. sie verlieren ihre rohe Konsistenz und werden genießbar.

Tipp:

Ausschließlich sehr frischen (nicht tiefgekühlten) Fisch verwenden.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
5 EL
Bio Chia Olej
350 g
Kabeljau
2 Prise
1 Prise
1 Stück
Baguette
1-2 Zehe(n)
Knoblauch
1 Kaffeelöffel

Diät

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.