STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace

Přihlaste se k odběru zpravodaje Pödör jako registrovaný člen klubu. Získáte 5% SLEVU JAKO ODBĚRATEL NEWSLETTERU trvale navíc, a to i na zlevněné produkty.

Přihlásit se
Hledat

Brokkolisalat mit Joghurt - cs

Brokkoli ist ein Supergemüse voller Vitamine und wertvoller Nährstoffe. Wir empfehlen ihn mehrmals in der Woche zu verzehren, zum Wohle der Gesundheit. Dieses Rezept für Brokkolisalat mit Joghurt wird durch das leckere Dressing und Sardellenfilets besonders lecker.

Glutenfrei
Ohne Weizen
Ohne Soja
Ohne Mais
Zuckerfrei
35 Min.
75

Zubereitung

01

Für den Salat werden 400 g Brokkoliröschen benötigt. Eine Prise Salz in kochendes Wasser geben, die gewaschenen Brokkoliröschen hineingeben und 8 Minuten garen. Danach mit kaltem Wasser abschrecken, um den Kochvorgang zu unterbrechen. Zum Schluss abtropfen lassen.

02

Die Eier in kochendem Wasser 8 Minuten kochen, dann vom Herd nehmen und weitere 2 Minuten im Wasser lassen. Die fertigen Eier abkühlen lassen, schälen und in Spalten schneiden.

03

Den Birnenbalsamico Velvet mit Salz und Pfeffer in eine kleine Schüssel geben. Warten, bis das Salz aufgelöst ist. Dann die zwei Löffel Leindotteröl hineingeben.

04

Den Joghurt und die fein geriebene Knoblauchzehe zum Dressing geben.

05

Das Joghurtdressing zum abgetropften, abgekühlten Brokkoli geben.

Tipp:

Den Salat mit Eispalten und Sardellenfilets servieren.

Zutaten
Portionen Maßeinheit: EUUSUK
400 g
Brokkoli
2 Stück
Ei(er)
6 Stück
Sardellen
50 g
Naturjoghurt
2 Prise
1 Prise
1 Zehe(n)
Knoblauch

Diät

Glutenfrei Ohne Weizen Ohne Soja Ohne Mais Zuckerfrei

STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
Registrace
STAŇTE SE ZÁKAZNÍKEM PÖDÖR KLUBU!
  • 5% okamžitá sleva pro zákazníky klubu na každou online objednávku
  • Sleva 5% pro příjemce našeho newsletteru trvale navrch i na zlevněné produkty
  • Exkluzivní propagační akce pro zákazníky klubu se slevou až 30%
  • Snížené náklady na dopravu
  • Vzorky zdarma, 5 ml 
  • PICKUP Service info-gold.png
VELKOOBCHOD PÖDÖR
REGISTRACE PRODEJCE A GASTRONOMIE

Jako maloobchodník, velkoobchodník nebo pohostinská společnost můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi dalšími výhodami. Jako prodejce rozhodujete o výběru a množství produktů Pödör Premium, které byste chtěli ve svém obchodě nabídnout. Můžete ale také pracovat pouze jako PICK UP partner.

Registrace
VZORKY ZDARMA
Hned od prvního nákupu v internetovém obchodě
0

Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.