Gurmánská večeře Black Table Pödör byla vyvinuta tak, aby ti nejzajímavější kuchaři na světě vykouzlili neobvyklá jídla s prémiovými oleji a octy Pödör.
Peruánská kuchyně je jednou z nejkreativnějších a nejzajímavějších kuchyní na světě a společně se známými kuchaři Gastonem Acuriem a Virgiliem Martinezem stojí v čele gastronomie. Restaurace Central v Limě je na 15. místě v seznamu nejlepších světových restaurací. Londýnská restaurace Lima byla otevřena v roce 2012 s šéfkuchařem Robertem Ortizem a rychle získala michelinskou hvězdu. Robert oslnil své hosty v hotelu Four Seasons v Budapešti společně s šéfkuchařem Leonardem di Clementem grandiózním menu.
Gurmánskou večeři Pödör Black Table zahájil michelinský šéfkuchař Robert Ortiz s ceviche, klasickým předkrmem peruánské kuchyně - rybou marinovanou v limetkové šťávě, jejíž chuť završil a doplnil balzamikový ocet Pödör z malin.