5% TRVALÁ SLEVA ZA ODBĚR NEWSLETTERU navíc ke všem slevám, i na akční produkty.
Bílý pepř se získává z plně zralých plodů oranžové až načervenalé papriky.
Vnější obal a dužina bobulí pepře se odstraní namáčením čerstvě sklizených bobulí pepře zabalených v plátěných sáčcích po dobu asi 8 až 10 dnů, ideálně v pomalu tekoucí vodě.
Dužnina se odděluje od jádra a lze ji odstranit mechanicky. Béžově zbarvené jádro pepře se pak suší na slunci a dále se bělí. To se později dostalo na trh jako bílý pepř.
Bílý pepř je méně aromatický než pepř černý, ale velmi pálivý, a proto by se měl používat střídmě.
Zvláštní znaky: krémově zbarvené až bílé, hladké bobule
Chuť: intenzivní, dlouhá kořenitost
Pokrmy: Lehké maso a drůbež, zelenina, rýže a těstoviny, ryby, lehké polévky a omáčky.
Produkty značky Pödör jsou vyráběny výhradně ze 100% přírodních, prvotřídních surovin, které jsou pečlivě čištěny.
Naši partneři dovážejí zboží přímo z původu – bez prostředníků – takže přesně víme, odkud naše suroviny pocházejí. Bez oklik, bez kompromisů.
Jako maloobchodník nebo velkoobchodník můžete nakupovat za velkoobchodní ceny se všemi přidanými výhodami. Jako prodejce si sami zvolíte sortiment a množství prémiových produktů Pödör, které chcete nabízet ve svém obchodě. Můžete však působit i pouze jako PICK UP partner.
Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.