%
Bio Olej ze semen granátového jablka za studena lisovaný_1

Bio Olej ze semen granátového jablka za studena lisovaný

Keřový strom granátového jablka s jasně červenými květy je od starověku opředen legendami. Granátové jablko je pěstované ovoce, které vždy provázelo lidi a bylo v dnešním Íránu pěstováno před více než 2000 lety. Granátové jablko se dnes pěstuje v mnoha zemích s tropickým a subtropickým podnebím a ve středomořské oblasti.

Náš bio olej ze semen granátového jablka se získává z jemně sušených semen (jader) granátového jablka. Jádra se lisují za studena, aby se cenné přísady v oleji zachovaly. S tímto jemnějším lisovacím procesem se neztratí cenné přísady.

Věděli jste, že na výrobu 500 g tohoto výjimečného oleje je zapotřebí 100 kg granátových jablek. Světle žlutý, oříškově chutný olej ze semen granátového jablka s charakteristickou vůní je zvláštní vzácností. Cení si to labužníci i každý, kdo chce s tímto cenným přírodním produktem udělat něco dobrého pro svoji pokožku.

Za studena lisovaný olej obsahuje velmi vzácnou polynenasycenou kyselinu punicínovou. Kyselina punicínová je jednou z omega-5 mastných kyselin. Pojmenována byla podle botanického názvu (Punica granatum) granátového jablka.

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 8.120 Kč / l
812 Kč
-10% 812 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
731 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 7.528 Kč / l
1.882 Kč
-10% 1 882 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
1.694 Kč
Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.

POUŽITÍ BIO OLEJE Z GRANÁTOVÝCH JADER ZA STUDENA LISOVANÉHO

V kuchyni

Vynikající olej ze semen granátového jablka je zvláště vhodný pro rafinaci dresinků a máčených směsí. Saláty, ovocné saláty a dezerty mají zvláštní aromatickou chuť. Olej se skvěle hodí i k pokrmům z ryb nebo masa - stačí pár kapek a vykouzlíte profesionální pokrm.

Müsli nebo smoothie lze také dochutit olejem ze semen granátového jablka. Olej navíc zajišťuje, že tělo dokáže využít vitamíny rozpustné v tucích obsažené v ovoci.

V péči o pleť

Kosmetické společnosti rády používají olej ze semen granátového jablka jako účinnou látku v kombinaci s jinými základními oleji pro vysoce kvalitní výrobky pro péči o pleť. Naši zákazníci také nedají dopustit na pozitivní účinky oleje na pokožku. Bohatou noční péči lze aplikovat přímo na pokožku. Olej zároveň hydratuje a uvolňuje suchou a zralou pleť. Dobrá věc na oleji ze semen granátového jablka: Je velmi ekonomický - stačí pár kapek, aby se projevil.

 

SLOŽENÍ

100% Bio olej z granátových jader

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota3693 kJ/ 898 kcal

Tuky99,6g

Nasycené mastné kyseliny4,4g

Mononenasycené mastné kyseliny8,4g

Polynenasycené mastné kyseliny86g

Sacharidy0g

Cukry0g

Bílkoviny0g

Sůl0g

Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamových semínek

SKLADOVÁNÍ

Neotevřené, skladujte na chladném a suchém místě chráněném před slunečním zářením po dobu 14-18 měsíců. Přesné datum minimální trvanlivosti je uvedeno na lahvičce.

Po otevření by měl být spotřebován do 3–4 měsíců, aby nedošlo ke ztrátě cenných přísad.

Nefiltrovaný olej - před použitím protřepejte!

Země původu: Rakousko

Certifikáty

BIO produkty od PÖDÖR byly certifikovány podle přísných kritérií. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na tento odkaz.