
Balsamico Z Černého Rybízu
Ovocný balzamikový ocet s výraznou barvou
Existuje tolik důvodů, proč používat balzamikový ocet z černého rybízu Pödör. Například je zde jeho typická intenzivní, ovocná chuť. Nebo úžasný fakt, že je fermentován výhradně z toho nejlepšího ručně sbíraného rybízu. Pödörovy letité zkušenosti ani zmiňovat nechceme ... to už víte. A že balzamikový ocet z černého rybízu stejně zraje v dřevěných sudech. Důvěřujte maximální možné péči a 100% přírodním ingrediencím Pödör.
Balzamikový ocet z černého rybízu skladujte chráněný před světlem a vzduchotěsně uzavřený. Požitku až do poslední kapky tedy nic nebrání. Balzamikový ocet z černého rybízu má nízký obsah nasycených mastných kyselin a nízký obsah sodíku. Proto se říká, že snižuje cholesterol a zlepšuje zdraví srdce. Delikátní saláty tedy pravidelně pokapávejte balzamikovým octem z černého rybízu – vaše mlsné jazýčky vám poděkují!
Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.
SLOŽENÍ
Ocet z černého rybízu, koncentrát šťávy z černého rybízu, med (1 %).
NUTRIČNÍ HODNOTY
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota646kJ /151kcal
Tuky0g
Nasycené mastné kyseliny0g
Sacharidy34g
Cukry30g
Bílkoviny<0,5g
Sůl<0,03g
SKLADOVÁNÍ
Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.
Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!
Země původu: Německo
POUŽITÍ KRÉMOVÉHO BALSAMICA Z ČERNÉHO RYBÍZU
Balzamikový ocet z černého rybízu od Pödör je kvalitním a chutným společníkem do vaší kuchyně. Ať už se podává s listovými saláty, čerstvým ovocem nebo koláči a dorty – intenzivně sladkokyselé aroma balzamikového octa z černého rybízu se hodí k řadě lahodných pokrmů.
Nápoje jsou také během chvilky zušlechtěny balzamikovým octem z černého rybízu a udělá z nich něco velmi speciálního. K tomu přimíchejte pár kapek černé pochoutky do ovocných šťáv nebo ovocných čajů. Zejména v létě zákazníci Pödör rádi míchají balzamikový ocet z černého rybízu s minerální vodou. Lžíce rozmíchaná ve 400 až 500 mililitrech vody z ní udělá úžasně osvěžující letní nápoj. Náš tip: Překvapte své hosty na příští večeři obzvláště jemným aperitivy a přidejte pár kapek balzamikového octa z černého rybízu do prosecca nebo sektu.
- Muffins mit Mohnöl und karamellisierten Waldfrüchten - cs
- Ricottamousse mit Pödör Pistazienöl - cs
- Pödör Mohnöl-Kirschkuchen - cs
- Kirschjoghurt mit Mohnöl und Schwarzem Johannisbeer-Balsamico - cs
- Kirsch-Milchshake mit Macadamianussöl - cs
- Crépes mit Erdnussöl und karamellisierten Erdbeeren - cs
- Karamellisierte Pflaumen (Zwetschgen) mit Schwarzer Johannisbeer-Balsamico, Mohnöl und Vanilleeis - cs
- Leichtes Carpaccio von Roter Bete mit Pistazienöl, Schwarzer Johannisbeerbalsamico und Ziegenkäse - cs
- Glutenfreie Crêpes mit Pödör Piemonteser Haselnussöl - cs
- Glutenfreie Crêpes mit Pödör Erdnussöl - cs
- Rotkohl mit Pödör Traubenkernöl und Schwarzem Johannisbeerbalsamico - cs
- Rote Beete-Cremesuppe mit Pödör Pistazienöl - cs
- Rote Beete-Cremesuppe mit Pödör Bio Leinöl - cs