Balsamico Z Černého Rybízu

Ovocný balzamikový ocet s výraznou barvou
Existuje tolik důvodů, proč používat balzamikový ocet z černého rybízu Pödör. Například je zde jeho typická intenzivní, ovocná chuť. Nebo úžasný fakt, že je fermentován výhradně z toho nejlepšího ručně sbíraného rybízu. Pödörovy letité zkušenosti ani zmiňovat nechceme ... to už víte. A že balzamikový ocet z černého rybízu stejně zraje v dřevěných sudech. Důvěřujte maximální možné péči a 100% přírodním ingrediencím Pödör.
Balzamikový ocet z černého rybízu skladujte chráněný před světlem a vzduchotěsně uzavřený. Požitku až do poslední kapky tedy nic nebrání. Balzamikový ocet z černého rybízu má nízký obsah nasycených mastných kyselin a nízký obsah sodíku. Proto se říká, že snižuje cholesterol a zlepšuje zdraví srdce. Delikátní saláty tedy pravidelně pokapávejte balzamikovým octem z černého rybízu – vaše mlsné jazýčky vám poděkují!
Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.